fastigheter

Sågbladsfabriken

Lägenheter i Bryggeriområdet, Nora – Här kan man bo i de gamla fabrikslokalerna där den gamla industrimiljön bevarats. Lägenheter i varierande storlek från 2 till 5 rok. Laddare för elbilar finns. Redan nu kan du göra en intresseanmälan för en lägenhet i etapp 2. Huset byggs i detta nu med inflyttning i december -21.

Läs mer om projektet här »

Klicka för fler bilder »

Sanatorieparken

Sanatorieparken, Ånsta, Örebro. Lägenheterna har varierande storlek från 1 rok till 4 rok, några med loft. Alla lägenheter är unika beträffande planlösning och takhöjd. I källaren finns en gemensam tvättstuga och bastu. Lägenhetsförråd i källaren. Två st. hissar i fastigheten. Vi har även parkeringsplatser med laddare för elbilar.

Klicka för fler bilder »

Kungsgatan 5, Nora

Denna fastighet uppfördes 1947 för att användas som lagerlokal. Ombyggnation av fastigheten till lägenheter började 2014 och de första hyresgästerna kunde flytta in i slutet av 2015. I fastigheten finns hiss, grovtvättstuga, lägenhetsförråd samt bastu. Fastigheten delar innergård med Kungsgatan 5 ABC. Det är 11 lägenheter, 2:or, 3:or och 4:or. Samtliga lägenheter har egen tvättmaskin och tumlare i badrummet.

Klicka för fler bilder »

Kungsgatan 5 ABC, Nora

Denna fastighet är byggd 2018 och har en för Nora typisk innergård med gräsmattor, bord och bänkar, där ni kan samlas för en trevlig grillstund med släkt och vänner. Fastigheten har varierande planlösning och storlek på lägenheterna. Nära till Resecentrum och Norasjön.

Klicka för fler bilder »

Agreliusvägen 1, Örebro

Agreliusvägen 1, Örebro (Muttern)
Fastigheten har 1:or, 3:or och 4:or. Samtliga lägenheter har golvvärme, tvättmaskin, tumlare, diskmaskin och micro, kaklat badrum, klinker och parkett. Bastu i källaren. Fiber till samtliga lägenheter. Nyrenoverat 2020.

Klicka för fler bilder »

Industrivägen 1, Nora

Industri och kontorslokaler att hyra i Nora.
På Industrivägen 1
(Pershyttans industriområde) hyr vi ut lokaler av många olika slag, både stora och små. Nu har vi även varmförråd att hyra ut. För våra hyresgäster finns det gemensam matsal och konferenslokal. På övervåningen kallad Hyllan finns det kontorsrum för uthyrning och ett gemensamt fikarum. Här i Pershyttan har KBB Fastigheter sitt kontor.

Klicka för fler bilder »

Rådstugugatan 8 och 10, Nora

Rådstugugatan 8 och 10, Nora Fastigheterna ligger centralt i Nora med närhet till Norasjön och busstation. Gemensam tvättstuga. Innergård med grönyta.

Klicka för fler bilder »

Intresseanmälan

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial