fastigheter

Sanatorieparken

Sanatorieparken, Ånsta, Örebro består av 24 lägenheter. Det är 2:or och 4:or. Samtliga lägenheter har egen tvättmaskin och tumlare i badrummet. Trägolv samt klinker i hall och badrum. Egen parkering finns till varje lägenhet. Grovtvättstuga finns i källaren. I källaren finns en gemensam tvättstuga och bastu. Hiss finns till samtliga våningsplan. Förrådsutrymmen i källaren.

Klicka för fler bilder »

Sågbladsfabriken

Sågbladsfabriken i Nora står inför för en ny epok. Mycket kommer hända, men samtidigt kommer det mesta se ut som det alltid gjort, fast lite bättre! Kvarteret kommer fyllas med liv och rörelse. Här kommer ni kunna bo i de gamla fabrikslokalerna, besöka spännande verksamheter och arbeta i en unik miljö där den äldre industrimiljön bevaras.

Läs mer om projektet här »

Kungsgatan 5, Nora

Kungsgatan 5 består av 11 lägenheter. Det är 2:or och 4:or. Samtliga lägenheter har egen tvättmaskin och tumlare i badrummet. Trägolv samt klinker i hall och badrum. Egen parkering finns till varje lägenhet. I källaren finns en grovtvättstuga och bastu. Hiss finns till samtliga våningsplan. Förrådsutrymmen i källaren.

Klicka för fler bilder »

Kungsgatan 5 ABC, Nora

Kungsgatan 5 ABC består av 3 st. 2:or och 9 st. 3:or på Kungsgatan 5 ABC i Nora. Diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare i samtliga lägenheter. Trägolv i alla rum och kakel i alla badrum. Gemensam tvättstuga, bastu och förrådsutrymmen finns i huset bredvid. Bra kommunikationer till bl. a. Örebro eftersom Resecentrum ligger alldeles intill. Samtliga lägenheter är uthyrda med inflyttning 1 mars 2018.

Klicka för fler bilder »

Agreliusvägen 1, Örebro

Agreliusvägen 1, Örebro (Muttern)
Fastigheten har 1:or, 3:or och 4:or. Renovering pågår.  Inflyttning sker efter sommaren 2020.

Anmäl intresse »
Läs mer om projektet »

Industrivägen 1, Nora

Industrivägen 1, Nora På Industrivägen 1 i Nora (Pershyttans industriområde) hyr vi ut lokaler av många olika slag. Här finns tillexempel ett gym och en crossfitlokal med tillhörande bastu och duschutrymmen. Huset rymmer också verksamheter som bilbesiktning och en däckverkstad. På övervåningen hyr vi ut kontorslokaler.

Klicka för fler bilder från Industrivägen 1 »

Intresseanmälan

Namn:*
E-post:*
Telefon:*
Fastighet:*
Meddelande:*
Skriv tecknen:
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial