fastigheter

Sanatorieparken

Sanatorieparken, Örebro, 24 nyproducerade lägenheter i Ånsta, Örebro. Gömt inne i Adolfsbergs tallskog ligger ett Sanatorium från 1912, ritat av Örebros dåvarande stadsarkitekt Magnus Dahlander. Byggt i en tallskog för den goda luftkvalitetens skull, ligger det fortfarande avskärmat från staden, men med närhet till allt. Här bygger nu KBB Fastigheter 24 unika hyresrätter med hög standard och äldre charm. Läs mer om projektet här

Sågbladsfabriken

Sågbladsfabriken i Nora står inför för en ny epok. Mycket kommer hända, men samtidigt kommer det mesta se ut som det alltid gjort, fast lite bättre! Kvarteret kommer fyllas med liv och rörelse. Här kommer ni kunna bo i de gamla fabrikslokalerna, besöka spännande verksamheter och arbeta i en unik miljö där den äldre industrimiljön bevaras. Läs mer om projektet här

Kungsgatan 5, Nora

Kungsgatan 5 består av 11 lägenheter. Det är 2:or och 4:or. Samtliga lägenheter har egen tvättmaskin och tumlare i badrummet. Trägolv samt klinker i hall och badrum. Egen parkering finns till varje lägenhet. I källaren finns en gemensam tvättstuga och bastu. Hiss finns till samtliga våningsplan. Förrådsutrymmen i källaren.

Kungsgatan 5 ABC, Nora

Kungsgatan 5 ABC består av 3 st. 2:or och 9 st. 3:or på Kungsgatan 5 ABC i Nora. Diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare i samtliga lägenheter. Trägolv i alla rum och kakel i alla badrum. Gemensam tvättstuga, bastu och förrådsutrymmen finns i huset bredvid. Bra kommunikationer till bl. a. Örebro eftersom Resecentrum ligger alldeles intill. Samtliga lägenheter är uthyrda med inflyttning 1 mars 2018. Bilder från några lägenheter.

Agreliusvägen 1, Örebro

Agreliusvägen 1, Örebro Fastigheten har 3 st. 2:or och 2 st. 3:or.

Industrivägen 1, Nora

Industrivägen 1, Nora På Industrivägen 1 i Nora (Pershyttans industriområde) hyr vi ut lokaler av många olika slag. Här finns tillexempel ett gym och en crossfitlokal med tillhörande bastu och duschutrymmen. Huset rymmer också verksamheter som bilbesiktning och en däckverkstad. På övervåningen hyr vi ut kontorslokaler. Se fler bilder från Industrivägen 1.

Intresseanmälan

Namn:*
E-post:*
Telefon:*
Fastighet:*
Meddelande:*
Skriv tecknen:
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial