Sanatorieparken

24 lägenheter i Ånsta, Örebro

Gömt inne i Adolfsbergs tallskog ligger ett Sanatorium från 1912, ritat av Örebros dåvarande stadsarkitekt Magnus Dahlander. Byggt i en tallskog för den goda luftkvalitetens skull, ligger det fortfarande avskärmat från staden, men med närhet till allt. Här bygger nu KBB Fastigheter 24 unika hyresrätter med hög standard och äldre charm.

Nora, Kungsgatan 5

11 lägenheter

Fastigheten består av 11 lägenheter. Det är 2:or och 4:or. Samtliga lägenheter har egen tvättmaskin och tumlare i badrummet. Trägolv samt klinker i hall och badrum. Egen parkering finns till varje lägenhet. I källaren finns en gemensam tvättstuga och bastu. Hiss finns till samtliga våningsplan. Förrådsutrymmen i källaren.

Ervalla, Ervalla gård

3 lägenheter

Fastigheten har 3 lägenheter, bestående 2 st 3:or och en 5-rummare. I fastigheten finns förråd till alla lägenheter samt gemensam tvättstuga. Stor trädgård med fruktträd. Gemensam uteplats med tak. Goda kommunikationer med buss till Örebro. Låg och mellanstadieskola ca 500 meter. Där finns även förskolan.

Nybyggnation, Nora, Kungsgatan 5

12 lägenheter

Fastigheten består av 3 st. 2:or och 9 st. 3:or på Kungsgatan 5 i Nora. Diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare i samtliga lägenheter. Trägolv i alla rum och kakel i alla badrum. Gemensam tvättstuga, bastu och förrådsutrymmen finns i huset bredvid. Bra kommunikationer till bl. a. Örebro eftersom Resecentrum ligger alldeles intill. Samtliga lägenheter är uthyrda med inflyttning 1 mars 2018.

Bilder från några lägenheter

Striberg, Ringshyttan

3 lägenheter

Samtliga tre lägenheter har egen ingång. Gemensam tvättstuga i källaren och förråd. Två större lägenheter med två rum och kök i på gavlarna och en mindre i mitten. Goda kommunikationer med buss till Nora. Gemensam trädgård finns och egen uteplats till respektive lägenhet.

Intresseanmälan

Ditt namn:*
Telefonnummer:*
Din e-postadress:*
Ämne:*
Ort:*
Objekttyp (väj nedan):*
Meddelande:*
Skriv tecknen:

Örebro, Ånsta

Striberg, Ringshyttan

Ervalla, Ervalla gård

Nora, Kungsgatan 5

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial